Elégedettségmérés – Országos Könyvtári Napok


Az Informatikai és Könyvtári Szövetség kulturális közhasznú feladatainak ellátásához elengedhetetlennek tartja a tagkönyvtárak véleményének megismerését, javaslataik, észrevételeik ismeretében szakmai érdekképviseleti munkájának fejlesztését, szolgáltatásainak folyamatos megújítását.

Szeretnénk megismerni véleményüket a 2023. évi Országos Könyvtári Napok programsorozatról.

„A 17 éves hagyományra visszatekintő Országos Könyvtári Napok a hazai könyvtári rendszer összehangolt működésének kiemelt értéke, a könyvtáros szakma legjelentősebb, legtöbb érdeklődőt megmozgató programsorozata. Az Informatikai és Könyvtári Szövetség az országos programokat a tagkönyvtárak javaslata alapján összeállított egységes tematika alapján szervezi, melyhez október első hetében minden magyarországi köz- és szakkönyvtár csatlakozik. A rendezvények célja a könyvtárak széleskörű szakmai összefogásával az intézmények társadalmi felelősségvállalásának erősítése, olyan különleges könyvtári programok megszervezése, mellyel felhívjuk a figyelmet a kulturális alapértékekhez és az információhoz való hozzáférés széleskörű lehetőségeire.”

Kérjük, hogy az ŰRLAP kitöltésével értékeljék az IKSZ országos kampányt előkészítő és szervező munkáját. Fontos visszajelzés számunkra, mennyire látják sikeresnek a programsorozatot, mennyire érte el a célját az országos kampány.  Az elkövetkező évek országos programjainak előkészítése érdekében várjuk észrevételeiket, javaslataikat is.

Együttműködésüket köszönjük!

IKSZ elnöksége

Űrlap kitöltése